Boroplus 1 l
Boroplus 1 l
5 927 Ft

Boroplus 1 l

A Boroplus szerves komplexképző molekulákat tartalmazó, folyékony mikroelem-készítmény, amely komplex összetételének köszönhetően könnyen felvehető bórt biztosít a növények számára. Hatékonyan fokozza az olajszintézist és a generatív szervek képződését, ezáltal egységesebb virágzás, illetve magasabb beltartalmi értékek érhetők el. Serkenti a cukrok képződését és szállítását, emiatt a kezelt növényekre fokozottabb gyökérnövekedés, jobb télállóság és tárolhatóság jellemző, mindezeknek köszönhetően pedig csökkennek a veszteségek. Bórtartalmát a növény képes közvetlenül felhasználni, így a Boroplus alkalmazásával hatékonyabb hasznosulás, jobb megtermékenyülés és magasabb hozam érhető el. Mivel nem fitotoxikus, ezért bármely fenofázisban, tankkeverékben is kijuttatható, emellett használatával elkerülhető a más bórkészítményeknél előforduló perzselés. Szermaradvány-mentesen alkalmazható, emellett kizárólag biogazdálkodásban is használható összetevőket tartalmaz.

Használata:

Alkalmazza szaktanácsadás alapján, annak hiányában pedig az alábbiak szerint:

Lombtrágyaként:

A virágbimbók képződésétől a terméskötés befejeződéséig.

almafélékben: 60-80 ml/100 l víz
más gyümölcsökben: 100-150 ml/100 l víz
zöldségekben és dísznövényekben: 80-100 ml/100 l víz
ipari növényekben: 1 l/ha
Tápoldatban:

Használja ültetéstől vagy túlzott vegetatív növekedés esetén. Ajánlott dózisa gyümölcs, zöldség és dísznövények esetén egyaránt 3-6 l/ha

FIGYELEM: A Boroplus keverése fehér vagy aktivált olajokkal nem ajánlott. Növényházban max. 50 ml/100 l koncentráció javasolt.
Raktáron
5 927 Ft
Adatok
Cikkszám:
0006616
Tömeg:
1,4 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek