YaraMila CropCare 8-11-23+ME 25KG
YaraMila CropCare 8-11-23+ME 25KG
23 174 Ft

YaraMila CropCare 8-11-23+ME 25KG

A YaraMila Cropcare műtrágyák klórmentes, magas mikroelem tartalmú, speciális termékek. A kertészeti növények többsége klórérzékeny, vagyis klór tartalmú műtrágya kijutattása ezeknél a növényeknél jelentős mennyiségi és minőségi veszteséget okoz. A komplett tápanyagellátással a növény életfolyamataihoz szükséges makro- és mikroelemek egyaránt rendelkezésre állnak. A kertészeti növények, különösen a hibridek klórérzékenysége meghatározó, ezért nem mindegy, milyen típusú műtrágyát választunk az intenzív tápanyagellátáshoz.

Magas hatóanyagtartalmuk miatt kevesebb mennyiséget kell tárolni, mozgatni, és kiszórni. A tápelemek 90% feletti feltáródása teljes hatékonyságot nyújt, így nem terheljük a környezetet a növények számára nem felvehető vivőanyagokkal.

A YaraMila Cropcare műtrágyák a nedvességtartalom függvényében 1-1,5 hónaptól 4-5 hónap alatt 90% felett feltáródnak, ezért megfelelő öntözés vagy csapadék mellett kiválóak fejtrágyázásra is. Megosztott kezeléssel folyamatos, irányított ellátást valósíthatunk meg a YaraMila Cropcare technológiával. A megosztott kezeléssel a műtrágyázás hatékonysága, okszerűsége lényegesen javítható, optimalizálható. A folyamatos ellátáson túl a tenyészidőszakban korrekciókat is végrehajthatunk. A szilárd kijuttatású műtrágyák közül a megfelelő gyorsasággal oldódók és a magas oldhatósággal rendelkező klórmentes YaraMila Cropcare műtrágya család tagjai jelenthetnek ideális megoldást.

Általános alaptrágyázásra és minőségjavító, érésgyorsító fejtrágyázásra a szabadföldi öntözött és hidegen hajtatott, nagy káliumigényű kultúrákban. Alkalmazása javasolt az összes intenzív zöldség- és gyümölcskultúrában.
Raktáron
23 174 Ft
Adatok
Cikkszám:
0015892
Tömeg:
25,5 kg/db
Részletek
Alkalmazási javaslat:

Konzervuborka
Általános alaptrágyázásra és minőségjavító, érésgyorsító fejtrágyázásra a szabadföldi öntözött és hidegen hajtatott, nagy káliumigényű kultúrákban.
A jó talajszerkezet kialakításához, jó minőségű istállótrágya őszi bedolgozására van szükség. A megfelelő induló tápanyagszint megteremtéséhez javasolt, alaptrágyázásként, sekély bedolgozással
(kálium szegény talajon): 6-10 dkg/fm.

Paprika
Általános alaptrágya, érésgyorsító fejtrágya, nagy káliumigényű kultúrákban használható. Kora tavasszal, sekélyen bedolgozva adjuk ki. A jó talajszerkezet kialakításához, jó minőségű istállótrágya őszi bedolgozására van szükség, megfelelő induló tápanyagszint megteremtéséhez.
Javasolt adagja: 300-350 kg/ha.

Almafélék
Általános alaptrágyázásra és minőségjavító, érésgyorsító fejtrágyázásra a szabadföldi öntözött és hidegen hajtatott, nagy káliumigényű kultúrákban, mint például almában.
Gyenge, közepes kálium ellátottságú területeken: YaraMila Cropcare 8-11-23 adagja: 250-450 kg/ha.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek