Izraeli  12m x 0,18mm x 60m  3 éves UV stabil sátorfólia  DIAMOND
Izraeli 12m x 0,18mm x 60m 3 éves UV stabil sátorfólia DIAMOND
268 271 Ft

Izraeli 12m x 0,18mm x 60m 3 éves UV stabil sátorfólia DIAMOND

POLITIV izraeli - E2582 UVA + EVA + IR + AF/AD  Sátorfólia a következő speciális rétegekkel: Thermal, hősugárzás visszatartó IR réteg; cseppmentes Anti Drop réteg;

páramentesítő Anti Fog réteg.

 

DIAMOND: 89%-os fényáteresztés

 

A több rétegű kialakítás és különleges polimerek használata olyan sima felületet eredményez, melynek külső részén elkerülhető a porképződés. Ez a fényáteresztés és tisztíthatóság szempontjából rendkívül fontos tulajdonság.

 

Blokkolja az UV sugárzást és jelentősen csökkenti az ebből fakadó szennyeződéseket.

 

Termikus hatás ( Term., I R): Éjszaka csökken a külső hőmérséklet, emiatt csökken a fóliaház levegőjének és talajánakhőmérséklete is. Hogy ezt a hőveszteséget elkerüljük speciális termikus adalékokat adunk a fóliához, melynek következtében 3-4 fokkal magasabb hőmérsékletet fogunk elérni a fóliaházban.

 

 

Teljes fényáteresztés mértéke a látható fénytartományban 89%

Raktáron
268 271 Ft
Adatok
Szavatosság:
3 év
Extra tulajdonság:
UVA+EVA+IR+AF/AD
Szélesség:
12m
Fóliavastagság:
0,18mm
Hosszúság:
60m
Szín:
Natúr
Gyártó:
Politiv
Fólia típusa:
Sátorfólia DIAMOND
Cikkszám:
20929
Tömeg:
124 kg/tekercs
Részletek
◘Különleges kialakítása, meggátolja az infravörös sugárzás káros hatásait és kordában tartja a közeg hőmérsékletét és szigetelést biztosít.

◘Csökkentik a cseppképződést, és az ezzel járó fertőzéseket.

◘A több rétegű kialakítás és különleges polimerek használata olyan sima felületet eredményez, melynek külső részén elkerülhető a porképződés. Ez a fényáteresztés és tisztíthatóság szempontjából rendkívül fontos tulajdonság.

◘Blokkolja az UV sugárzást és jelentősen csökkenti az ebből fakadó szennyeződéseket.
 
◘Termikus hatás ( Term., I R): Éjszaka csökken a külső hőmérséklet, emiatt csökken a fóliaház levegőjének és talajánakhőmérséklete is. Hogy ezt a hőveszteséget elkerüljük speciális termikus adalékokat adunk a fóliához, melynek következtében 3-4 fokkal magasabb hőmérsékletet fogunk elérni a fóliaházban.Teljes fényáteresztés mértéke a látható fénytartományban 89%
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek