Izraeli  12m x 0,15mm x 47m  3 éves sátorfólia
Izraeli 12m x 0,15mm x 47m 3 éves sátorfólia
175 780 Ft
168 749 Ft
ÚJ

Izraeli 12m x 0,15mm x 47m 3 éves sátorfólia

POLITIV izraeli - E1517 UVA + EVA + IR + AF/AD DIFF fólia a következő speciális rétegekkel: Thermal, hősugárzás visszatartó IR réteg; szórt fényt biztosító, az árnyékos helyekre is fényt juttató diffúz réteg; cseppmentes Anti Drop réteg;

páramentesítő Anti Fog réteg.

 

A szórt fény javítja a fotoszintetizálás hatékonyságát a fény homogén, több oldalról történő elosztásával. Minimalizálja a növények megégését és a levelek átlaghőmérsékletének szabályozásában is segítséget nyújt.

 

Különleges kialakítása, meggátolja az infravörös sugárzás káros hatásait és kordában tartja a közeg hőmérsékletét és szigetelést biztosít.

 

Növelik az átjutó fény mennyiségét, csökkentik a cseppképződést, és az ezzel járó fertőzéseket.

 

A több rétegű kialakítás és különleges polimerek használata olyan sima felületet eredményez, melynek külső részén elkerülhető a porképződés. Ez a fényáteresztés és tisztíthatóság szempontjából rendkívül fontos tulajdonság.

 

Blokkolja az UV sugárzást és jelentősen csökkenti az ebből fakadó szennyeződéseket.

 

Termikus hatás ( Term., I R): Éjszaka csökken a külső hőmérséklet, emiatt csökken a fóliaház levegőjének és talajánakhőmérséklete is. Hogy ezt a hőveszteséget elkerüljük speciális termikus adalékokat adunk a fóliához, melynek következtében 3-4 fokkal magasabb hőmérsékletet fogunk elérni a fóliaházban.

 

Fénydiffúzoros hatás (F.H.) 65% A közvetlen napfény árnyékot vet és napégést okoz. A diffúziós fólia szórja a fényt, mely lehetővé teszi a növény számára, hogy minden irányból fényhez jusson, javítja a növények fotoszintézisének hatékonyságát.

Teljes fényáteresztés mértéke a látható fénytartományban 85%


Raktáron
AKCIÓ
4
Kezdete: 2023.09.16   A készlet erejéig!
Megtakarítás 7 031 Ft
168 749 Ft
175 780 Ft
Adatok
Szavatosság:
3 év
Extra tulajdonság:
Extra fényáteresztő + UV stabil
Szélesség:
8,5m
Fóliavastagság:
0,17mm
Hosszúság:
60m
Szín:
Natúr
Gyártó:
TVK heliofol
Fólia típusa:
Sátorfólia
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek