BIOCONT SZÍNCSAPDÁS ROVARFOGÓ LAPOK (FEHÉR-POLOSKASZAGÚ GYÜMÖLCSDARÁZS)

Biocont fehér gyümölcsdarázs színcsapda

Poloskaszagú gyümölcsdarázs elleni vegyszermentes védekezés alma-, körte-, birs-, szilvafákon, ritkábban cseresznye és kajszibarackfákon.

Hatásmechanizmus:
A gyümölcsdarázs színcsapdák olyan fehér színű műanyag lapok, amelyek levegőn nem száradó és vízre nem oldódó ragasztóanyaggal vannak bevonva. A fehér szín erősen vonzza a talajból kirepülő poloskaszagú gyümölcsdarazsakat. A kártevők rászállnak a lapra, beleragadnak a ragasztóba, majd elpusztulnak.

Alkalmazás:
Egyenletesen elosztva függesszük fel a lapokat a lombkoronában a déli, keleti és nyugati oldalon. Vigyázzunk, hogy ne ragadjanak levelek a lapra. A fa magasságának minden méterére legalább 2-3 lap kerüljön. A fa legfelső részére is jusson 2-3 lap. A lapokat virágzás előtt egy héttel célszerű kihelyezni. Cseréljük a csapdákat, ha beteltek kártevőkkel vagy bepiszkolódtak.

Felhasználási terület:
Almatermésűek és szilva: poloskaszagú almadarázs és poloskaszagú szilvadarázs ellen. Házikertben előrejelzés és gyérítés, üzemi ültetvényben előrejelzés céljára.

Dózis:
Gyérítésre a fa magasságának minden méterére legalább 2 db csapdát kell kihelyezni. Előrejelzésre fánként 2 db csapda szükséges. Üzemi ültetvényben előrejelzésre hektáronként 10-12 csapdát kell kifüggeszteni.
Nincs raktáron
1 327 Ft
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek